High Fly

El szeretnél tölteni egy ingyen órát a High Fly egyik szimulátorában? Most itt a lehetőség!

A PC Pilot Center megállapodást kötött a High Fly-jal, így ezentúl BÁRMELYIK oktatásunkra jelentkezel, esélyed van arra, hogy az egyik szerencsés kiválasztott légy, aki ingyen látogathat el a szimulátoros központba!

Tanfolyamaink ÖSSZES jelentkezője kap 10% kedvezményt egyszeri alkalomra a High Fly valamelyik programjára.

Ezen felül minden oktatás végén kisorsolunk 2 embert, akik teljesen ingyen egy Cockpit Flight keretében 1 órát tölthetnek el a High Fly Boeing 737NG vagy Airbus szimulátorában!

Néhány fotó ízelítőnek:
(Nagy mérethez KATTINTS A KÉPEKRE!)

Boeing 737NG szimulátor
(fotók)

B737NG Szimulátor


B737NG Szimulátor


Airbus szimulátor

Airbus Szimulátor


Airbus Szimulátor


Boeing 737NG szimulátor
(Video, teljes verzió)

Kérdés, hogy TE egyike leszel-e ennek a két személynek? Ha azt gondolod, hogy kevés az esélyed, akkor tévedsz!

Hogy miért?

1: a jelentkezési lapon opcióként választható, hogy ki szeretne résztvenni a sorsoláson, és mivel például Online oktatáson vidékiek is vannak, vagy egyszerűen nem mindenkit érdekel a szimulátor, közel sem biztos, hogy mindenki kipipálja ezt a lehetőséget, az esélyed máris nőtt!

2: a PC Pilot center felkínálja majd a lehetőséget, hogy a résztvevők maguk döntsék el, hogy sorsoljuk-e a 2 személyt, vagy inkább összeállítanak néhány csapatot és a 15,000 forintnyi nyereményt felosztják egymás közt, párezer forintot mindannyian rááldoznak, de így kis ráfordítással akár 6 ember is ki tudja próbálni a High Fly egyik repülőgépét!

Egy példa a 2. lehetőségre: tegyük fel, hogy 4 ember összeáll. Kettes csoportokra osztva 30,000 forintba kerülne nekik 1 órányi repülés, így viszont 15,000 forint máris levonásra kerül, csupán a 30,000 forintból fennmaradó 15,000 forintot kell kifizetniük, tehát FEJENKÉNT MINDÖSSZE 3,750 Ft-ot!

Mint látod valóban megéri, és nem feltétlenül csak 1-2 ember profitálhat ebből a lehetőségből, hanem akár a csapat egy nagyobb része is!

Ha jegyeket szeretnél venni a High Fly-ba, azt megteheted WEBShop-ban! KATTINTS IDE!

Ha még most sem jött meg a kedved, akkor látogass el a High Fly oldalára, majd jelentkezz Oktatásunkra !

A PC Pilot Center csapata